Új játékos vagy?
Helyszínek és küldetések

HelyszínekKüldetések
Lorencia Lorencia

Lorencia egy hatalmas síkság, mely MU világának a közepén helyezkedik el. Dakr Knightok és Dark Wizardok (Magic Gladiator és Dark Lord is) itt kezdik meg karrierjüket. Mivel Lorenciában erős volt az elmúlt években, évtizedekben az esőzés, ezért hatalmas fák és gazdag legelők veszik körbe a várost. Nagyon kedvező vadászmező alacsony szintű harcosok számára (1-20lvl).
Szint Limit Dark Knightok és Dark Wizardok ezen a helyen születnek (Magic Gladiator és Dark Lord is). A Fairy Elfnek azonban már 10-es szint felett kell lennie, ha ide el akarna jutni.
Jellemzők Ez a Dark Knightok, Dark Wizardok, Magic Gladiatorok és Dark Lordok kalandjának kiinduló pontja.
Szörnyek Spider, Budge Dragon, Lich, Bull Fighter, Giant, Hound, Elite Bull Fighter, Skeleton Warrior.Noria Noria

Noria a Fairy királyság központja. Hatalmas fák között található, mely keletre található Lorenciától. Eredetileg Lorencia csak a Fairyk otthona volt, de amikor Kundun erői lerohanták a MU kontinenst, az emberek egyre jobban megtűrtek lettek, végül letelepedtek Noriában is. A Fairy Elfek itt kezdik meg karrierjüket. Noria nagyon hasonlatos Lorenciához, itt is hatalmas fák és füves puszták találhatók, azonban innen nyílik a víz alatti birodalom, Atlans is. Atlans bejárata északkeletre található, éppen Noria és Lorencia közötti átjáró átellenes pontján. Ugyancsak Noria az otthona a Chaos Goblinnak, aki Chaos fegyvereket, valamint szárnyakat készít a kalandoroknak.


Szint Limit Ez a Fairyk világa, Dark Knightok, Dark Wizardok, Magic Gladiatorok és Dark Lordok legalább 10-es szintűek kell, hogy legyenek, hogy ide betehessék a lábukat.
Jellemzők Fairy karakterek kezdő pontja, valamint a Chaos Goblin lakhelye.
Szörnyek Chain Scorpion, Goblin, Stone Golem, Agon, Forest Monster, Elite Goblin, Hunter, Beetle Monster.Devias Devias

Devias egy hófedte világ, mely északnyugatra található Lorenciától. A szörnyek itt jóval erősebbek, mint Lorenciában, vagy Noriában, ezért a belépési szint ide minden karakternek a 15-ös szint. Ugyancsak itt található a Guild Master is, aki segít neked a Csapatod (guild) létrehozásában.


Szint Limit Legalább 15-ös szint, hogy beléphess ide.
Jellemzők Havas pálya, ahol Lorencia és Noria szörnyeinél erősebb szörnyek tanyáznak. A Guild Master otthona.
Szörnyek Yeti, Elite Yeti, Ice Queen, Assassin, Ice Monster, Worm, HommerdDungeon Dungeon

Dungeon egy barlang, melynek bejárata Lorenciában található a várostól északra, a sírkert felett. Dungeonnak 3 szintje van, a legalsó szinten pedig ott trónol maga Gorgon, Dungeon ura. Sok bátor kalandor lépett már be Dungeon kapuján, de csak kevesen tértek vissza, hogy elmeséljék az elesettek legendáját. Bátor vagy, ha ide belépsz, de készülj fel, hogy a Pokol szolgáinak előfutárai fognak rád várni.


Szint Limit Legalább 20-as szint kell az első, 40 a második és 50 a harmadik szint eléréséhez.
Jellemzők Bonyolult, három szintes barlang rendszer. Erősebb szörnyek élnek itt, mint Daviasban.
Szörnyek Ghost, Dark Knight, Cyclops, Larva, Skeleton Archer, Elite Skeleton Warrior , Skeleton Warrior, Thunder Lich, Hell Spider, Hell Hound, Poison Bull, Gorgon.Atlans Atlans

A valaha gyönyörű hely, Atlans Kundun támadása után lakhelye lett Kundun egyik legerősebb szörnyének, a Hydrának. A Hydra, megtelepedése után megidézte szolgáit, akik vele együtt őrzik Tarkan bejáratát, mely Atlanst átúszva találod meg.


Szint Limit 60-as szint kell, hogy ide besétálj, de ha teleportálni szeretnél, akkor már 70 felett kell lenned. Minden karakter, melynek 5-ös szint feletti kesztyűje (gloves) van, gyorsabban tud úszni, mint akinek nincs.
Jellemzők Az erős karakterek megütközhetnek Hydrával és seregével.
Szörnyek Bahamut, Vepar, Valkyrie, Great Bahamut, Silver Valkyrie, Lizard King and Hydra.Lost Tower Lost Tower

Lost Tower egy hatalmas torony, mely MU világának északi részén található, a bejárata Daviasból nyílik annak is az északi csücskében, az Ice Queen mögött. Valamikor templom volt, de Kundun támadása óta ocsmány szörnyek lakhelyévé vált. Kundun különböző szörnyeket telepített Lost Tower egyes szintjeire, minden szint halálosabb az előzőnél, a legtetején pedig ott vár rád Balrog.


Szint Limit 80-as szintű kell, hogy legyél, hogy beléphess ide és 90-es szintű, hogy beteleportálhass. 81-es szint kell a LT második szintjéhez, 90 a harmadik és negyedik, 100 az ötödik és hatodik és 110-es szint kell LT hetedik szintjéhez. Természetesen a teleport szintek mindig ezek felett vannak.
Jellemzők Bonyolult labirintus, melyben ha egyel felsőbb szintre lépsz, akkor már nem tudsz visszamenni, csak előre. Több kincs vár itt rád, mint bármely másik pályán eddig. Minimum 90-es szint a beteleportáláshoz.
Szörnyek Devil, Death Cow, Death Gorgon, Shadow, Poison Shadow, Balrog, Cursed Wizard, Death Knight.Tarkan Tarkan

MU sivataga, Tarkan. Bejárata Atlansból található, a Hydrákon átverekedve magad fogod megtalálni ezt a világot. Egyike a legerősebb világoknak, hiszen olyan szörnyek vannak itt, kik nemsok kalandort engednek vissza az élők világába. Azonban Zaikan és Death Beam Knight olyan kincseket őriznek, melyről a legtöbb kalandor álmodni sem mer. Erejüket mi sem bizonyítja jobban, mint a bemerészkedett kalandorok csendes maradványai, melyeket Tarkan sivataga temet be lassan homokkal.
Szint Limit 130-as szint kell a belépéshez, és 140 a beteleportáláshoz.
Jellemzők Tarkanban rengeteg fantasztikus kincs van, melyeket Zaikan és Death Beam Knight és serege őriz.
Szörnyek Mutant, Bloody Wolf, Iron Wheel, Tantalos, Beam Knight, Zaikan, Death Beam Knight.Icarus Icarus

Lost Tower tetején, legyőzve a Balrogot, elérheted ezt az égi királyságot, mely még Tarkannál is erősebb. Csak a legerősebbek fogják túlélni, hiszen nem más őrzi, mint a Dark Phoenix és serege. A belépéshez szárnyakat kell növesztened, vagy szárnyas paripára pattannod.
Szint Limit 160-as szint kell a belépéshez, valamint az, hogy szárnyad legyen, vagy szárnyas lovad. A teleportáláshoz 170-es szint kell valamint a már említett repülő alkalmatosságok.
Jellemzők Hatalmas kincsek várják azokat, akik legyőzik Icarus seregét.
Szörnyek Alquamos, Mega Crust, Queen Ranier, Drakan, Alpha Crust, phantom Knight, Great Drakan, Phoenix of Darkness.Kalima Kalima

Kundun saját maga által létrehozott világa, mely legkedvesebb és leghűbb szolgáinak van fenntartva. Kalimába csak azok léphetnek be, kik összegyűjtik a Lost Map darabjait. Hat fő szintje van Kalimának, mint ahogyan Blood Castlenek is, és csak az adott szintű Kalimára léphetsz be. Az igazi Kundunt pedig csak Kalima 6-os szintjén fogod megtalálni.


Szint Limit Kalima hat szintre van osztva, és a szintedtől függ, hogy melyikre tudsz belépni, de legalább 15-ös szintűnek kell lenned, hogy beléphess.
Jellemzők Kalimában várnak rád a legerősebb fegyverek és maga Lord Kundun is.
Szörnyek Aegis, Lord Centurion, Blood Soldier, Death Angel, Necron, Death Centurion, Schriker, Illusion of Kundun.


BattleSoccer Marathon
Blood Castle
Chaos Castle
Devil Square
Castle Siege